Sosy Pudliszki powinny zawsze znajdować się w twojej spiżarni. Przede wszystkim dlatego, że dzięki nim możesz stworzyć błyskawiczny obiad, który przy okazji będzie nie tylko smaczny, ale też zdrowy. Dowiedz się, gdzie leży tajemnica sosów Pudliszki.

Sosy Pudliszki – niezwykły skład

Sosy Pudliszki to aż dziesięć wyjątkowych kompozycji składników, które pozwalają na stworzenie niezliczonej liczby błyskawicznych dań. Ich tajemnicą jest bardzo zdrowy skład. Podstawą są pomidory – słodkie, smaczne, dojrzewające na słońcu i miękkie. Dodatkowo w sosach znajdziesz najróżniejsze warzywa, w zależności od tego, którą opcję wybierzesz.

Wszystkie sosy Pudliszki są doprawione naturalnymi przyprawami – świeżymi ziołami, duszoną cebulką, naturalnym czosnkiem. Dlatego tak wyśmienicie smakują i są tak zdrowe. Dodanie ich do różnych dań to sposób na pełnowartościowy obiad. Podobny skład znajdziesz w innych produktach tej marki, jak na przykład pulpety czy fasolka po bretońsku Pudliszki.

Błyskawiczny obiad z sosami Pudliszki

Dzięki produktom tej marki możesz mieć zawsze pod ręką najważniejsze składniki, które pozwolą ci szybko przygotować obiad. Możesz skorzystać z któregoś z gotowych dań, jak na przykład fasolka po bretońsku Pudliszki, ale możesz także samodzielnie przygotować danie z dodatkiem któregoś z sosów.

Najprostszym sposobem jest ugotowanie makaronu i dodanie do niego sosu ze słoika. Do wyboru masz standardowy sos do spaghetti, włoski sos do spaghetti lub sos do spaghetti po bolońsku. Możesz podsmażyć wcześniej mięso mielone z łopatki lub indyka, by stworzyć pełnowartościowy posiłek. Możesz także zdecydować się na podsmażone kawałeczki kurczaka, które także świetnie komponują się z sosem Arrabbiata lub sosem z pieczarkami albo papryką.

Możesz także przygotować te sosy do ryżu lub kaszy. Z takim składnikiem najlepiej komponują się sosy chiński i słodko-kwaśny. Oczywiście zasady łączenia i wszelkie dodatki są zależne od twojej wyobraźni. Nic nie stoi na przeszkodzie, by dodać do któregoś z sosu pulpeciki z ciecierzycy, dodatkową paprykę, kawałki podsmażonej cukinii czy wędzonego kurczaka pokrojonego w paseczki.

Sosy Pudliszki – mnóstwo zastosowań

Sosy Pudliszki mają jeszcze więcej zastosowań. Możesz ich użyć jako sosów do bardziej skomplikowanej potrawy. Wystarczy, że dodasz któryś z nich do gotującego się gulaszu, świetnie sprawdza się także fasolka po bretońsku. Pudliszki dostarcza ci podstawę wielu dań, którą możesz wykorzystać na bardzo wiele sposobów.

Sosy świetnie sprawdzają się jako spoiwo różnych farszy i nadzień. Możesz dodać je na przykład do mięsa mielonego, którym potem nadziejesz cukinię. Warzywa wzbogacą farsz o dodatkowe składniki odżywcze, a sam sos doda mu wilgoci i smaku. Możesz także zalać nimi makaron do zapiekania lub ugotować w nich pulpety. Liczba rozwiązań jest nieograniczona. Dlatego wypróbuj sosy Pudliszki i wybierz swój ulubiony.

Podobne wpisy:

Wybrane dla Ciebie

Sprzedaż w sklepie musi być na odpowiednim poziomie, aby zachować normy dochodowe, które przecież są najważniejsze w prowadzeniu każdego interesu.